18/05/2024
Охрид

Автомобили со денови оковани во мраз и снег

Покрај зголемувањето на дневната температура, голем број автомобили во Охрид и понатаму останаа оковани во мраз и снег. 

И наредните денови дневните температури ќе бидат над нулата, а од утре се најавени и слаби врнежи од дожд, кои ќе помогнат во топењето на снегот и мразот, па нашите сограѓани ќе може да ги „разбудат“ своите автомобили.

WebOhrid