24/04/2024
ОхридСпорт

Јавен повик „Инфраструктурна поддршка на младите и талентирани спортисти на територија на општина Охрид“

Јавното претпријатие „Билјанини Извори“ објавува Конкурс на кој право на учество имаат сите талентирани спортисти кои имаат постигнато врвни резултати во нивните клубови кои се на територија на општина Охрид.