Известување од ЈП „Билјанини Извори“

Јавното претпријатие „Билјанини Извори“ ги известува граѓаните од стариот дел од град Охрид дека од ден 20.08.2018 година регулирањето на сообраќајот во тој дел ќе се одвива со помош на рампите кои се наоѓаат кај Горна порта и на Македонски Просветители кај поштата.