Нарушен јавен ред и мир на ул.„Илинденска“ во Лескоец

На 22.09.2019 година околу во 23 часот, на улицата „Илинденска“ во охридското село Лескоец, нарушен е јавниот ред и мир со физички напад извршен од В.П.(29) жител на селото, врз М.М.(46) и Б.С.(56), двајцата од Охрид.

Напаѓачот е приведен, се работи на целосно расчистување на настанот.