30/05/2024
Реклами

Новогодишен фото конкурс: „Празнични насмевки и незаборавни спомени“

Стоматолошката Ординација Д-р Сашо Стоев и „Love & Life Studio“ објавуваат новогодишен награден фото конкурс. Сите кои сакаат да учествуваат треба да испратат во порака на FB Sasho Stoev фотографија со новогодишен мотив од своите најмили.

Сите пристигнати фотографии ќе бидат објавени на профилот на ординацијата, а онаа фотографија која ќе добие најмногу лајкови ќе биде наградена со професионална новогодишна фотосесија направена од „Love & Life Studio“ и подарок изненадување од Стоматолошка ординација Д-р Сашо Стоев.

Конкурсот трае од 12.12.2018 до 20.12.2018, а победикот ќе биде објавен на 21.12.2018.