Означен почетокот на градежните работи за реконструкција на старата училишна зграда во Волино

Денес во Волино се потпиша договор и се означи почетокот на градежните работи за реконструкција на старата училишна зграда и

Read more

Ногачески: Инвестираме во подобрување на спортската инфраструктура

Општина Дебрца инвестира во подобрување на спортската инфраструктура. „На спортскиот полигон во Волино поставивме бетонско цокле и нова мрежа на

Read more

Јавни анкети и јавни презентации по Предлог – Урбанистичкиот план за Волино, Злести, Издеглавје и Климештани

Соопштение: Јавна анкета и јавна презентација по Предлог – Урбанистичкиот план за с. Волино Врз основа на член 35 став

Read more