Одбележан патрониот празник на ОУ „Живко Чинго“ Велгошти

Денес во спортската сала „Тодор Александров“ во Велгошти, се одбележа патрониот празник на ОУ „Живко Чинго“. Најпрво директорката на училиштето, Мирјана

Read more

Со низа активности ќе се одбележи патрониот празник на ОУ „Григор Прличев“

Основното училите „Григор Прличев“ – Охрид, утре ќе го одбележи својот патронен празник. ПРОГРАМА 06.02.2019 год. (среда) Полагање цвеќе, пригодна

Read more

Одбележан патрониот празник на ОУТУ „Ванчо Питошески“

Во просториите на ОУТУ „Ванчо Питошески“, денес беше одбележан патрониот празник на училиштето. Градоначалникот Јован Стојаноски во своето обраќање им

Read more