Регионална работилница за ОИК „Комуникација и пристап кон лицата со попреченост“

Здружението за промоција и развој на инклузивно општество Инклузива во соработка со Државна Изборна Комисија, во рамките на Проектот: Зголемување

Read more

Второодделенци од ОУ „Братство-Единство“ дел од креативна работилница за деца по повод 8-ми Март

Националната установа Библиотека „Григор Прличев“ Охрид во соработка со Почесниот конзулат на Руската Федерација одржа креативна работилница за деца на ден 06.03.2018 година

Read more

Работилница во СОСУ „Св.Кирил и Методиј“ по повод Меѓународниот ден на човековите права

Членови на Ротаракт Клубот Охрид и на Здружението за мултикултурна интеграција „Инклузија“, одржаа работилница со ученици од трета година во

Read more