Основци од „Живко Чинго“ со врвни резултати на општинското првенство во атлетика

На општинското првенство во атлетика за основните и средните училишта кое се одржа денес (19.10.2022), учениците од ООУ „Живко Чинго“

Read more

Локални избори 2021 – официјални резултати Дебрца (втор круг)

Во Дебрца од вкупно 4.350 број на избирачи во избирачкиот список на 28 избирачки места, вкупно гласале 2.852 жители, односно излезноста беше 65,56%, од кои 2.782

Read more