Анеска: Потребно е економско јакнење на руралната жена

По повод Денот на руралната жена, ОО СДСМ Дебрца денес одржа прес-конференција на која се обрати кандидатката за советничка Елена

Read more

Георгиески: Во недела вие одлучувате, дали одиме напред или се враќаме назад

СДСМ Охрид и коалицијата „Најдоброто за мојата општина“ денес одржа прес-конференција на која се обрати кандидатот за градоначалник, д-р Константин

Read more

Георгиески: Од спротивната страна имавме можност да слушнеме само паушални ветувања, копирани идеи и проекти кои веќе се во фаза на реализација

СДСМ Охрид и коалицијата „Најдоброто за мојата општина“ денес одржа прес-конференција на која се обрати кандидатот за градоначалник, д-р Константин

Read more

Георгиески: Преземаме мерки за уредување на плажите согласно идејното решение кое ќе биде избрано

СДСМ Охрид и коалицијата „Најдоброто за мојата општина“ денес одржа прес-конференција на која се обрати кандидатот за градоначалник, д-р Константин

Read more

Јованоски: Да избереме совет кој ќе ги става интересите на градот над сите други интереси

СДСМ и коалицијата „Најдоброто за мојата општина“ денес одржа прес-конференција на која се обрати носителот на советничката листа, Науме Јованоски

Read more

Георгиески: Охрид ќе биде град каде што спортот и физичкото образование ќе бидат примарни за здравјето и начинот на живот на сите

СДСМ Охрид и коалицијата „Најдоброто за мојата општина“ денес одржа прес-конференција на која се обрати кандидатот за градоначалник, д-р Константин

Read more

Јованоски: Нашето мото е туризам 365 дена и тоа не се само празни зборови. Имаме визија и план како да го реализираме тоа

СДСМ и коалицијата „Најдоброто за мојата општина“ денес одржа прес-конференција на која се обрати носителот на советничката листа, Науме Јованоски

Read more

Питошеска: Создаваме повеќе можности за бизнис, а со тоа повеќе бенефит за охриѓани

СДСМ и коалицијата „Најдоброто за мојата општина“ денес одржа прес-конференција на која се обрати кандидатката за советник, Марија Питошеска. „Охрид

Read more

Георгиески: Нови инфраструктурни содржини за прошетки и рекреација, кои ќе придонесат за туристичкиот развој на Охрид

„За да можеме да имаме современ град, предуслов е соодветна и функционална градска инфраструктура и затоа реализацијата на проекти од

Read more

Георгиески: Еден од носечките проекти во нашата програма е „Зелена оаза“ кој предвидува уредување на паркови и зголемување на градското зеленило

СДСМ Охрид и коалицијата „Најдоброто за мојата општина“ денес одржа прес-конференција на која се обрати кандидатот за градоначалник, д-р Константин

Read more