22/04/2024
Охрид

Утре забрана за паркирање на улицата „Јане Сандански“

Утре 04.08.2021 (среда) во период од 6:00 до 12:00 часот на улицата „Јане Сандански“ ќе биде воведена забрана за паркирање, поради изведување градежни активности.

Се упатува апел до жителите и гостите во градов да не ги паркираат своите возила на улицата односно таа да биде слободна на двете коловозни ленти.