24/04/2024
Виц

Виц

Татко и син човекојадци, талкаат низ шумата барајќи ручек. Одеднаш наидуваат на млада згодна туристка која очигледно залутала.

– Тато, ќе ја јадеме ли оваа!? – прашал синот.

Таткото загледан:

– Не сине, нејзе ќе ја земеме дома… Мајка ти ќе ја јадеме!