ВМРО-ДПМНЕ: Струга и понатаму е удавена во нечистотија, ѓубре на секој агол, смрдеа и трулеж

ВМРО-ДПМНЕ ОК Струга испрати соопштение до медиумите во кое стои: „За жал, голготата на стружани се уште продолжува! Струга и

повеќе...

ВМРО-ДПМНЕ: Центарот на Струга и чаршијата наликуваат на депонија

ВМРО-ДПМНЕ ОК Струга испрати соопштение до медиумите во кое стои: „Во екот на летната сезона во Струга никогаш не било

повеќе...