Македонка не успеа да земе 1750 евра награда од обложувалница

Македонката Кети В. не успеа да земе 1750 евра награда од една светски позната обложувалница. Таа не се логираше во текот на изминатите 24 часа, а со тоа не успеа да ја освои вчерашната награда од 1750 евра.

Имено, станува збор за промоција на која се доделуваат 50 евра секој ден на случајно избран член на таа обложувалница. Доколку потенцијалниот добитник не се логира во период од 24 часа, тогаш тој ја губи наградата и таа се пренесува на друг член следниот ден, зголемена за нови 50 евра.

WebOhrid