Нарушен јавен ред и мир во угостителски објект во Мислешево

На 16.08.2019 околу 04:30 часот, пред угостителски објект во струшкото село Мислешево, нарушен е јавниот ред и мир со физички напад од Ф.Т од селото Калишта врз А.П.(19) од селото Злести-Општина Дебрца. Против него ќе биде поднесена соодветна пријава.