26/05/2024
Охрид

Поради градежни активности ќе биде затворена за сообраќај улицата „Марко Цепенков“

Поради градежни активности за асфалтирање во петок 23.06.2023 година и сабота 24.06.2023 година, согласно времениот режим, ќе биде затворена за сообраќај улицата „Марко Цепенков“.

Се известуваат жителите кои што живеат на улицата „Марко Цепенков“ и во населбите „Видобишта“ и „Гоце Делчев“ дека сообраќајот ќе се одвива по споредни улици.


WebOhrid / 21.06.2023 / Општина Охрид