ЈП Билјанини Извори: Кражбите кај каналот Студенчишта не се во делот со кој ние стопанисуваме

„ЈП „Билјанини Извори“ како правен субјект кој стопанисува со одлука на Советот на Општина Охрид со едниот дел од каналот

повеќе...

Интензивирани активностите за расчистување на просторот за сидрење на пловни возила

ЈП „Билјанини Извори“ ја информира јавноста дека ги интензивира активностите околу расчистување и уредување на просторот наменет за сидрење на

повеќе...

ЈП „Билјанини Извори“: Сопствениците да си ги дислоцираат понтоните

ЈП „Билјанини Извори“ после преземањето на просторот наменет за сидрење на пловни возила кој се наоѓа на м.в. „Студенчишта“, доделен

повеќе...

Од 6 мај ќе продолжи наплатата на паркинзите со кои стопанисува ЈП „Билјанини Извори“

Со ублажувањето на мерките за движење на Владата на Северна Македонија, ЈП „Билјанини Извори“ од 6 мај ќе продолжи со

повеќе...

ЈП „Билјанини Извори“ го презеде стопанисувањето со просторот за сидрење на пловни објекти

Јавното претпријатие „Билјанини Извори“ од денес го презеде на времено користење, стопанисување и одржување недвижниот имот-градежно земјиште наменето за сидрење

повеќе...

ЈП „Билјанини Извори“: Јавниот паркинг ќе работи од 8:00 до 18:00 часот, премиум зоната останува 24 часа

ЈП „Билјанини Извори“ ги известува граѓаните и сите институции, компании дека од денес 13 март до истекот на периодот 24

повеќе...

Во тек се подготовките за изградба на новата трибина на Градскиот стадион „Билјанини Извори“

ЈП „Билјанини Извори“ ја известува јавноста посебно граѓаните кои ги користат нивните услуги дека во тек се подготвителните активности за

повеќе...

Фудбалските подмладоци од клубовите од соседните држави на подготовки во Охрид

ЈП „Билјанини Извори“ успешно ја продолжува соработката со Српската агенција „Спорт плус“ од Белград која е специјализирана за организација на

повеќе...