13/07/2024

болница

Охрид

Левица: Охридската болница итно да обезбеди кадар и 24 часовна здравствена заштита за децата во Охрид

Партијата Левица – Локален огранок Охрид испрати соопштение до медиумите во кое стои: https://fb.watch/940AGdgWiO/ „ЈЗУ Општа болница Охрид соопшти дека одделот

Read More