Основци од „Живко Чинго“ со врвни резултати на општинското првенство во атлетика

На општинското првенство во атлетика за основните и средните училишта кое се одржа денес (19.10.2022), учениците од ООУ „Живко Чинго“

Read more

Забележителни резултати на учениците од ООУ „Живко Чинго“ на општинскиот натпревар по англиски јазик

На општинскиот натпревар по англиски јазик, одржан на 19.03.2022, учениците на ООУ „Живко Чинго“ постигнаа забележителни резултати. Ученичката од 5

Read more