Обука за граѓански организации за поднесување проекти во рамките на регионалната програма за локална демократија

Во текот на вчерашниот и денешниот ден, во големата сала на Општина Охрид беше спроведена обука со граѓанските организации за

Read more

Повик за пријавување на кандидати за курс/обука за спасители на отворени води

Црвен крст Охрид, за потребите на Центарот за безбедност на вода при Црвен крст Охрид објавува повик за пријавување на

Read more

Конкурс за пријавување на кандидати за бесплатни курсеви за готвачи, заварувачи, сметководители и германски јазик

Врз основа на член 50 став 1 точка 16 од Законот за локална самоуправа („Сл. весник на Р.М.“ бр. 5/02)

Read more