Левица: Нови 30 вработувања во ЈП „Комуналец“, додека 60 вработени се пратени на принуден одмор од 70%, товарот ќе го сносат охриѓани

Партијата Левица – Локален огранок Охрид испрати соопштение до медиумите во кое стои: „На десеттата седница на Советот на општина

Read more

Честитка од ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид по повод Католички Велигден

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид упатува честитки до сите христијански верници кои го прославуваат Велигден според Грегоријанскиот календар. „Воскресението Христово е вечна

Read more

ВМРО-ДПМНЕ: Колекторот е нефункционален, а неажурноста на централната власт предводена од СДСМ е очигледна

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид испрати соопштение до медиумите кое се однесува на проблемот со колекторот кај Воска. „Наместо комплетна санација на

Read more

Честитка од ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид по повод 8 Април – Меѓународниот ден на Ромите

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид на припадниците на ромската заедница им го честита 8 Април – Меѓународниот ден на Ромите. „Ромската заедница

Read more

Левица: Пратеничката Жаклина Лазаревска од СДСМ гласаше против намалување на патарините за 50%

Партијата Левица – Локален огранок Охрид испрати соопштение до медиумите во кое стои: „Пратеничката Жаклина Лазаревска како дел од тесното

Read more

Левица: Безбедноста на учениците не е приоритет на ниту една Локална власт во Охрид

Партијата Левица – Локален огранок Охрид испрати соопштение до медиумите во кое стои: „Политичката партија Левица ги прашува кадрите од

Read more

ВМРО-ДПМНЕ: Додека народот се чуди како да плати сметки, Крлеска-Деспотоска кажува приказни и лаги во кои повеќе никој не верува

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид испрати соопштение до медиумите кое се однесува на денешната прес-конференција нa претседателката на ОО СДСМ Охрид, Кристина

Read more