Петкоска: Претседателката на СДСМ Охрид не ги исполнува критериумите за избор на раководно лице во Централниот регистaр

Денес во Охрид пратеничката Лидија Петкоска од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, одржа прес-конференција на која истакна: „Драги охриѓани; Ако мислевте дека

Read more

Петкоска: Од срце Ви благодарам за поддршката која ни ја пруживте во изминатиов период

„Почитувани мои охриѓани, Од срце Ви благодарам за поддршката која ни ја пруживте во изминатиов период. Огромно благодарам за секој

Read more

Лазаревска: Вашата доверба не обврзува да продолжуваме со полн ентузијазам во исполнување на нашите стратешки цели

„Почитувани сограѓани, пријатели, другари, Ви благодарам за поддршката која ни ја дадовте, да продолжиме заедно, во сигурна иднина. Вчерашните кристално

Read more

Таневски: Вашата доверба ќе биде мојот основен мотив, моја сила и моја одлучност во Законодавниот дом

„Почитувани охриѓани, драги пријатели Од срце Ви благодарам за дадената поддршка. Вашата доверба ќе биде мојот основен мотив, мојата сила

Read more

Лазаревска: Предлог законот за основно образование е прогресивен, обезбедува инклузија и подобар квалитет во наставата

Пратеничката од СДСМ, Жаклина Лазаревска на денешната собраниска седница ги претстави придобивките за учениците и нацата од новиот Предлог закон

Read more

Отворена канцеларија на пратеничката Жаклина Лазаревска за комуникација со граѓаните

Од утре во старата зграда на охридскиот пазар ќе биде отворена канцеларија за комуникација со граѓаните на пратеничката од Охрид,

Read more

Пратеничката Лазаревска со прашање до премиерот Заев за колекторот во Охрид

Пратеничката од Охрид, Жаклина Лазаревска денес во Собранието на Р.Македонија со прашање до премиерот Зоран Заев, за колекторот. Одговорот од

Read more