Комората на сметководители се придружува на протестот на ТУК

Комората на сметководители години наназад реагира на репресивната улога на Министерството за финансии и неговата улога во уништувањето на сметководствената

Read more

Донев: Наша должност е да му го покажеме патот на Заев кон темната страна на историјата

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид вечерва одржа протест „Сега за да не биде предоцна“. „Драги охриѓани, Дали ние како генерација го заслужуваме

Read more

Пецаков: Народот докажа дека става крај на националните понижувања и распродавање на државните интереси

ОК на ВМРО- ДПМНЕ Охрид денес одржа протест „Сега за да не биде предоцна“. „Народот е обединет и мора да

Read more

Пецаков: Охриѓани преку протест го искажаа своето незадоволство од сите погрешни политики на власта

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид денес одржа протест со возила против поскапувањето на струјата. Протестот започна од влезот во Охрид, па се

Read more