СВР Охрид денес ќе спроведе вежбовна активност за боево гаѓање на стрелиштето Бејбунар

Редовниот состав полициски службеници од полициската станица од општа надлежност при Секторот за внатрешни работи Охрид, денеска (22.06.2022 година) од

Read more

Санкционирани 27 возачи кои ја надминале дозволената брзина и 21 кои возеле под дејство на алкохол

На 11/12.06.2022 година од 23:00 до 02:00 часот на подрачјето на СВР Охрид, извршени се засилени сообраќајни акциски контроли. Притоа,

Read more

Превентивна кампања „Не користи петарди и пиротехнички средства“

СВР Охрид, преку Отсекот за превенција, отпочна со превентивните кампањи „Не користи петарди и пиротехнички средства“. Денес, на плоштадот „Крушевска

Read more