ВМРО-ДПМНЕ: Охрид под снег, Локалната власт и градоначалникот Георгиески во застој

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид денес одржа прес-конференција на која говореше портпаролот Перчо Божиновски. „Охрид под снег, Локалната власт и градоначалникот Георгиески

Read more