Спектакуларна изведба на комедијата „Радован Трети“ на Вдиши Театар

Безвременската урнебесна комедија „Радован Трети“ од Душан Ковачевиќ во спектакуларна изведба на театарската група од Црвен крст Суботица на третиот

Read more

Прекрасна изведба од театарската група на Црвен крст Битола на вториот ден од „Вдиши театар“

Прекрасна театарска изведба на легендарниот наслов „ВИКЕНД НА МРТОВЦИ“ од Коле Ангелоски имаа младите од театарската група на Црвен крст

Read more

Започна шестото издание на Меѓународниот аматерски театарски фестивал „Вдиши театар“

Блескав настап на театарската група на Црвен крст Охрид на отворањето на шестото издание на Меѓународниот аматерски театарски фестивал „ВДИШАТ

Read more