Честитка од ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид по повод празникот 28 Септември – Меѓународен ден на Бошњаците

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид на сите припадници на бошњачката заедница им го честита 28 Септември – Меѓународниот ден на Бошњаците. „Бошњаците

Read more

Честитка од градоначалникот Пецаков по повод Курбан Бајрам

Градоначалникот Кирил Пецаков упати празнична честитка по повод големиот муслимански празник Курбан Бајрам. -Со најискрени желби за добро здравје, мир

Read more

Честитка од ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид по повод празникот Курбан бајрам

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид на сите верници од исламска вероисповед им го честита празникот Курбан бајрам. „Празникот е симболика на приближувањето

Read more

Честитка од ВМРО-ДПМНЕ ОК по повод 24 Јуни – Меѓународен ден на балканските Египќани

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид упатува честитки по повод 24 Јуни – Меѓународниот ден на балканските Египќани. „Историската и културната традиција во

Read more

Честитка од ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид по повод 24 Мај – Денот на македонските и сесловенски просветители светите браќа Кирил и Методиј

ВМРО-ДПМНЕ упатува искрени честитки по повод 24 Мај – Денот на македонските и сесловенски просветители светите браќа Кирил и Методиј.

Read more

Честитка од градоначалникот Пецаков по повод Денот на светите браќа Кирил и Методиј

По повод 24.Мај, Денот на македонските и сесловенските просветители, светите браќа Кирил и Методиј, градоначалникот Кирил Пецаков упати празнична честитка.

Read more