18/04/2024
Виц

Виц

Влегува билдер во автобус, а шоферот му вели:

– Карта?

Билдерот:

– Силниот Јовче никогаш не плаќа карта!

Следното утро шоферот повторно:

– Карта?

Билдерот:

– Силниот Јовче никогаш не плаќа карта!

Еден ден шоферот бил изнервиран и прашува:

– Карта?

Билдерот:

– Силниот Јовче никогаш не плаќа карта!

На шоферот му пукнал филмот и почнал да вика:

– А зошто Јовче никогаш не плаќа карта?!?

Билдерот:

– Затоа што Силниот Јовче има месечна!!!