Започнаа натпреварите на 46-от Турнир во мал фудбал „Петровден“ – Мешеишта

Започнаа натпреварите на 46-иот Турнир во мал фудбал „ПЕТРОВДЕН“ – Мешеишта. На турнирот учествуваат 34 екипи поделени во 8 групи.

Наградниот фонд изнесува: Прво место 70,000 денари, Второ место 30,000 денари, Трето место 15,000 денари, Четврто место 5,000 денари, како и пехари и медали за првите три позиции и за најдобар играч, најдобар голман и најдобар стрелец.

Постигнати беа следните резултати:

24.06.2021 Четврток

19:30 Aсп Пак – Лескоец Јуниор 5-1
20:15 Турист Инжињеринг – Томас Ман 1-1
21:00 Менувачница Андреј и Апартмани СЈ – Ветеринарна Климе 8-2
21:45 ФК Македонија – Мешеиштани 1-4
22:30 Арена ФК Слатино – Типлери 2-2

25.06.2021 Петок
19:30 Зелена Долина – Гостилница Кај Мече 1-2
20:15 Ватростална – Ала Компани 1-7
21:00 Кафе Бар Шила – Сатеска 0-1
21:45 Ватростална – Ескобар 2-4
22:30 Мешеишта – Пекара Лихнида 1-1

26.06.2021 Сабота
19:30 Др. Баткоски – Ауто Зон 1-2
20:15 Стадион Група – Ланч Бар Пиколо 3-1
21:00 Ветеринарна Климе – Турист Инжињеринг 1-7
21:45 Нова Пошта – Ресторан Бриони 0-3 (службено)
22:30 Стадион Група – Илинче 7-2

27.06.2021 Недела
19:30 Менувачница Андреј и Апартмани СЈ – ГП Тане 1-2
20:15 Доел Ноче – Дедо Димо 5-3
21:00 ДСА ТИМ Охрид – Инсомниа 0-3
21:45 Кибо Пласт Инжињеринг – ФК Македонија 5-1
22:30 Мешеиштани – Пекара Лихнида 1-3

28.06.2021 Понеделник
20:00 Арена ФК Слатино – Нова Пошта 2-3
21:00 Типлери – Бриони 0-1
22:00 Ала Компани – Оровник 3-1
23:00 Др. Баткоски – ДООЕЛ Ноче 1-1

29.06.2021 Вторник
20:00 Томас Ман – Ветеринарна Климе 5-1
21:00 ГП Тане – Турист Инжињеринг 0-4
22:00 Мешеишта – Кибопласт Инжињеринг 2-1
23:00 ФК Македонија – Пекара Лихнида 1-6

30.06.2021 Среда
20:00 Ланч Бар Пиколо – Илинче 5-1
21:00 Стадион Група – Стрела 6-2
22:00 Ауто Зон – Дедо Димо 1-0
23:00 Сатеска – Асп Пак 0-1

01.07.2021 Четврток
20:00 Кафе Бар Шила – Лескоец Јуниор 4-2
21:00 Зелена Долина – ДСА ТИМ Охрид 1-9
22:00 Гостилница Кај Мече – Инсомниа 0-3
23:00 Менувачница Андреј и Апартмани СЈ – Турист Инжињеринг 2-3

02.07.2021 Петок
20:00 Нова Пошта – Типлери 0-0
21:00 Ескобар – Ала Компани 2-4
22:00 Мешеишта – ФК Македонија 3-0 (службено)
23:00 Мешеиштани – Кибопласт Инжињеринг 0-3 (службено)

03.07.2021 Сабота
20:00 Ветеринарна Климе – ГП Тане 0-3 (службено)
21:00 Ватростална – Оровник 0-3 (службено)
22:00 Др. Баткоски – Дедо Димо 3-1
23:00 Ауто Зон – ДООЕЛ Ноче 0-2

04.07.2021 Недела
20:00 Илинче – Стрела 1-5
21:00 Асп Пак – Кафе Бар Шила 6-3
22:00 Менувачница Андреј и Апартмани СЈ – Томас Ман 1-7
23:00 Мешеиштани – Мешеишта 0-3 (службено)

05.07.2021 Понеделник
20:00 Кибопласт Инжињеринг – Пекара Лихнида 0-4
21:00 Ескобар – Оровник 4-1
22:00 Арена ФК Слатино – Ресторан Бриони 3-10
23:00 Сатеска – Лескоец Јуниор 5-5

06.07.2021 Вторник
20:00 Ланч Бар Пиколо – Стрела 9-2
21:00 Томас Ман – ГП Тане 1-1
22:00 Зелена Долина – Инсомниа 0-3 (службено)
23:00 ДСА ТИМ Охрид – Гостилница Кај Мече 3-4