Левица: На иницијатива на советничката Аврамоска се одбележа Меѓународниот ден на лицата со попреченост

„Денес, во Големата сала на општина Охрид, по иницијатива на советникот на ЛЕВИЦА Виолета Аврамоска и Локалното координативно тело на

Read more

Левица: Здравите дрвја на булевар „Македонски Просветители“ да бидат пресадени

Партијата Левица – Локален огранок Охрид испрати соопштение до медиумите во кое стои:  „Во однос на сечата која се одвива деновиве на

Read more

Левица: Охридската болница итно да обезбеди кадар и 24 часовна здравствена заштита за децата во Охрид

Партијата Левица – Локален огранок Охрид испрати соопштение до медиумите во кое стои: https://fb.watch/940AGdgWiO/ „ЈЗУ Општа болница Охрид соопшти дека одделот

Read more

Левица ја презентираше Програмата со која ќе настапи на локалните избори

Левица организираше средба со охриѓани, каде што беше презентирана Програмата со која Левица ќе настапи во општина Охрид. На средбата

Read more

Левица: Зошто Нефи Усеини со децении е градоначалник во сенка на Охрид?

Партијата Левица – Локален огранок Охрид испрати соопштение до медиумите во кое стои: „Градоначалникот на Охрид, Константин Георгиески, со ребаланс

Read more

Левица: Градоначалникот на Охрид со селективно рушење

Партијата Левица – Локален огранок Охрид, испрати соопштение до медиумите во кое стои: „Додека градоначалникот на Општина Охрид, Константин Георгиески,

Read more

Левица: Тампонирање и дивоградби во автокамп Љубаништа, власта нуди само предизборен театар

Партијата Левица – Локален огранок Охрид, испрати соопштение до медиумите во кое стои: „Во своите предлог – одлуки, Центарот за

Read more

Левица: Комисијата формирана од градоначалникот Георгиески работела незаконски при легализација на дивоградби

Партијата Левица – Локален огранок Охрид испрати соопштение до медиумите во кое стои: „Конечниот извештај за извршена ревизија на усогласеност

Read more