СДСМ: Отворениот испуст на Црн Дрим кај Струга беше најавен

СДСМ Охрид испрати реакција до медиумите во врска со прес-конференцијата на пратеникот Кирил Пецаков, за намаленото ниво на вода во

повеќе...

ВМРО-ДПМНЕ: Лазаревска и СДСМ можеа да им помогнат на младите, а им отворија само еден пат, пат за надвор од Охрид и Македонија

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид испрати реакција до медиумите во врска со изјавата на пратеничката Жаклина Лазаревска. „Жаклина Лазаревска ќе биде запаметена

повеќе...

Општина: Оваа локална власт оствари резултати кои ВМРО-ДПМНЕ не успеа ни да ги замисли за 11 години централна и 4,5 години локална власт

Општина Охрид испрати реакција во врска со соопштението од ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид (Целата јавност виде дека воопшто нема активности за

повеќе...

Реакција: Општина Охрид и Градоначалникот постапуваат и работат согласно насоките на Владата

Општина Охрид испрати реакција до медиумите во врска со прес-конференцијата на ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид. „Безидејни, неосновани и очајни се соопштенијата

повеќе...

ВМРО-ДПМНЕ: Желбата на Танески и Лазаревска е да загубат со помала разлика и да се надеваат на чудо

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид испрати реакција во врска со прес-конференцијата на Жаклина Лазаревска. „СДСМ и Жаклина Лазаревска директно удираат со главата

повеќе...

ВМРО-ДПМНЕ: Една година Охрид нема градоначалник! Китењето со туѓи перја е одлика на неспособните!

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид испрати реакција до медиумите, која се однесува на видео-обраќањето на градоначалникот Георгиески, по повод една година од

повеќе...

Општина Охрид: Апелираме ВМРО-ДПМНЕ да престанат да ја користат актуелната состојба за заработка на ситни политички поени

Општина Охрид испрати реакција до медиумите во врска со денешното соопштение од ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид. „И покрај постојаните апели за

повеќе...

Охридско лето: Јануарската плата доцни поради чекање на уважувањето на согласноста од Министерството за финансии

НУ „Охридско лето“ испрати реакција во врска со денешната прес-конференција на ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид. „Во целост ги отфрламе обвинувањата изнесени

повеќе...

Ногачески: Градоначалникот не исплаќа плата за училиштето, тој само ја одобрува

Градоначалникот на општина Дебрца, Зоран Ногачески испрати реакција по повод соопштението на ОК ВМРО-ДПМНЕ Дебрца. Во неа стои: ➡️Пак на

повеќе...

ВМРО-ДПМНЕ: Заев и СДСМ им понудија само срам и срушено достоинство на просветните работници во Охрид

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид испрати реакција до медиумите во врска со соопштението на ОО на СДСМ Охрид во врска со вчерашната

повеќе...