Владата додели 38 милиони денари за реконструкција на кејот во Охрид

Езерскиот кеј во Охрид ќе добие нов изглед. Како дел од проектите на актуелната власт во општина Охрид, кејот, едно

Read more

Георгиески: Охрид добива современ градски кеј

Кандидатот за градоначалник од редовите на СДСМ, Константин Георгиески, денес одржа прес-конференција на која го најави новоизготвениот Проект за реконструкција

Read more

Започнаа градежните работи на улицата „Кеј Македонија“ во Охрид

Деновиве на улицата „Кеј Македонија“ започнаа градежни активности околу реконструкцијата на истата. Поради тоа улицата е затворена за сообраќај и

Read more