Пекара Лихнида победник на Турнирот во мал фудбал „Петровден“ – Мешеишта 2021

Екипата на Пекара Лихнида е победник на Турнирот во мал фудбал „Петровден“ – Мешеишта 2021. Откако заврши нерешено 1:1 екипата

Read more

Ланч бар Пиколо и Пекара Лихнида ќе играат во финалето од Турнирот во мал фудбал „Петровден“ – Мешеишта 2021

Вечерва во 22:00 часот ќе се игра финалниот натпревар на Турнирот во мал фудбал „Петровден“ – Мешеишта, помеѓу екипите на

Read more

Полуфинални натпревари на Турнирот во мал фудбал „Петровден“ – Мешеишта 2021

Познати се полуфиналните натпревари на Турнирот во мал фудбал „Петровден“ – Мешеишта 2021. Распоред на натпревари: Сабота 10.07.2021 21:00 Пекара

Read more

Четвртфинални натпревари на Турнирот во мал фудбал „Петровден“ – Мешеишта 2021

Познати се четвртфиналните натпревари на Турнирот во мал фудбал „Петровден“ – Мешеишта 2021. Распоред на натпревари: Петок 09.07.2021 20:00 Пекара

Read more

Осминафинални натпревари на Турнирот во мал фудбал „Петровден“ – Мешеишта 2021

Познати се осминафиналните натпревари на Турнирот во мал фудбал „Петровден“ – Мешеишта 2021. Распоред на натпревари: Среда 07.07.2021 20:00 Стадион

Read more

Започнаа натпреварите на 46-от Турнир во мал фудбал „Петровден“ – Мешеишта

Започнаа натпреварите на 46-иот Турнир во мал фудбал „ПЕТРОВДЕН“ – Мешеишта. На турнирот учествуваат 34 екипи поделени во 8 групи.

Read more

Пролонгиран рокот за пријавување на екипи на Турнирот во мал фудбал „Петровден“ – Мешеишта

Рокот за пријавување на Турнирот во мал фудбал “ПЕТРОВДЕН” Мешеишта е пролонгиран до среда (23.06.2021) до 21:00 часот, кога ќе се изврши

Read more

Во тек е пријавувањето на екипи на Турнирот во мал фудбал „Петровден“ – Мешеишта

Започна пријавувањето на екипи за 46-тиот Турнир во мал фудбал „Петровден“ – Мешеишта. Пријавувањето ќе трае најдоцна до 21-ви јуни

Read more

Светите апостоли Петар и Павле (Петровден)

Денес е празник посветен на Светите апостоли Петар и Павле (Петровден). Светиот апостол Петар, син Јонин, брат на Андреј Првоповиканиот,

Read more